”Without the rainforest, without a sustainable ecosystem, and without Fiji, FIJI Water wouldn’t exist. That’s why at FIJI Water, we have a deep, vested interest in protecting this magnificent place.”

Vad innehåller FIJI Water?
Svar: Inget socker. Inget koffein. Bara 100% av naturen själv.
innehåll för 1 liter (mg/liter)
+ Högt pH värde 7.7 – alkalisk vatten.
+ Kisel – bra för ditt immunförsvar, hår, naglar och ”problem magar”
+ Fullproppad med 100 % naturliga elektrolyter.
+ Magnesium – bidrar till god nattsömn och håller din hjärna i balans. Magnesiumbrist leder till muskelsvaghet och trötthet.
+ Kalium – avgörande för kroppens nerv – och muskelfunktion samt för att reglera blodtrycket.
+ Kalcium är en mineral som behövs för att skelettet ska kunna växa normalt och bidrar till att förebygga osteoporos.

Hur smakar FIJI Water?
Svar: Smaken på FIJI Water är lika unik som dess tillkomst. Det börjar som regn som faller på den tropiska ön Viti Levu norra kust. Därifrån filtreras det genom lager efter lager av gammal vulkanisk sten. Denna naturliga filtreringsprocess fångar upp mineralet kisel som bidrar till FIJI Waters tydliga mjuka, smidiga ”känsla i munnen”
Orörd av människan betyder att vattnet går direkt in i flaskan genom ett slutet system. – När du öppnar korken så är du den första som som rör vid vattnet…
– ”Bästa smak” enligt Chicago Magazine.

Varför ska man köpa ett flaskvatten när vi har väldens bästa vatten i våra kranar?
Svar: Bra och naturlig fråga. Vi ser det så här, – vi älskar vatten! Vatten är källan till allt liv och för vår fortsätta överlevnad. Vår konkurrent är inte kranvatten, utan andra drycker i butik. Vi vill erbjuda ett alternativ istället för te.x ett sockrat eller smaksatt vatten på flaska. Ett alternativ som är naturligt gott. Dessutom borrar FIJI Water Foundation på massor av ställen på Fiji och ger människor där rent vatten i sina kranar, istället för smutsigt och förorenat bäckvatten Fiji borna drack förut. Arbetet fortlöper ständigt.

Välj FIJI Water.

Varför kostar FIJI Water mer än andra vattenmärken?
Svar: Att förändra livskvalitén för byborna på Fiji örna är bara ett av skälen. Dess naturliga filtrering genom vulkaniskt berg gör att vi inte renar ett ytvatten med maskiner utan låter naturen sköta den biten åt oss. En process som tar tid. FIJI Water vill inte dumpa bort detta dyrbara vatten, det är ett kompromisslöst vatten av renaste form och orört av människan. Unikt.

Varför har ni inte pant?
Svar: Vi vill ha pant. Varje år skickar vi våra flaskor till Jordbruksverket, men där är det stopp. Maskinerna som tar hand om flaskorna kan inte hantera fyrkantiga flaskor. Vi fortsätter skicka in våra flaskor varje år för analys och hoppas det snart kan bli pant. Nu ska de i platsåtervinningen som all plast ska, så det kan bli nya flaskor.

Vad är det för plastmärkning på FIJI-vattenflaskorna?
Svar: Vi har högsta kvalité ”PET 1” – De är godkända för mat och dryck.